K podstate a obsahu podnikateľských stratégií - Lesáková, Dagmar, 1949-
Pojem stratégia a jej rôzne definície. Pre posúdenie koncepcie stratégií na podnikateľskej úrovni sú dôležité niektoré pojmy: 1. odlišujúca schopnosť - kompetentnosť - prednosť, 2. konkurenčná výhoda, 3. úroveň stratégie. Pojem podniková stratégia. Strategické rozhodnutia ako súčasť podnikateľských stratégií.