Umenie prežiť a byť úspešný Poučenie z najlepšie vedených amerických spoločností - Kuzmišin, Peter
Hľadanie nových postupov a riešení problémov je nevyhnutnosťou a požiadavkou dosiahnutia podnikateľského úspechu. Chápanie podstaty manažmentu a manažéra. Zachytenie prebiehajúcich zmien v sociálno-ekonomickej oblasti. Nové nároky a požiadavky na podnikateľské myslenie a konanie. Aplikácia poznatkov rôznych koncepcií vo svete manažmentu na podmienky vlastnej práce. Spôsoby ako zvládnuť tieto úlohy. Poučenie z najlepšie vedených amerických spoločností.