Kanadské železnice. 4 - Stetulič, P.
Zabezpečovacia a signalizačná technika Kanadských železníc (CN). Školenie pracovníkov v centre prevádzkového výcviku. Ochrana zdravia pri práci. Plán a tvorba rozpočtu CN. Konkurencieschopnosť CN.