Využití hodnotových nástrojů ve vnitropodnikovém řízení - Král, Bohumil
Hodnotové (finančné) nástroje v zodpovednostnom účtovníctve, klasifikácia a zhodnotenie základných typov vnútropodnikových (odovzdávacích) cien. Sledovanie skutočných nákladov vnútropodnikových útvarov. Stanovenie výnosov vnútropodnikových útvarov, vnútropodnikové ceny (VPC). Teoretické východiská a praktické aspekty stanovenia VPC. Vnútropodnikový výsledok hospodárenia. Vnútropodniková banka ako využitie peňažných tokov vo vnútropodnikovom riadení. Anglické a české ekvivalenty dôležitých českých termínov.