Ztráta v akciové společnosti a v družstvu - Dědič, J.
Úhrada straty (účtovnej straty) účastinnej spoločnosti a jej úprava v obchodnom zákonníku ČR. Predstavenstvo spoločnosti rozhodcom o úhrade, jej spôsobe. Postupy účtovania. O spôsobe úhrady straty (účtovnej) družstva rozhoduje členská schôdza.