Manažerské účetnictví a krátkodobé rozhodování. 1 - Janout, J.
Charakteristika informácií manažérskeho účtovníctva pre rozhodovanie: diferenčné náklady a výnosy, relevantné náklady a výnosy v krátkodobom rozhodovaní. Analýza vzťahu medzi nákladmi, objemom a ziskom (graf priebehu celkových nákladov a výnosov a graf priebehu príspevku na úhradu).