Aby podniky prosperovali - Thomasová, Elena
Publikácia "Podniková ekonomika" (Sedlák, M. a kol., Bratislava, Elita 1995, 256 s.) od pedagogických a výskumných pracovníkov Fakulty podnikového manažmentu EU v Bratislave pod vedením Ing. Mikuláša Sedláka, CSc. Oboznamuje so základnými podnikovohospodárskymi otázkami a je vstupom do štúdia ďalších ekonomických vedných disciplín.