Pracovnoprávne aspekty postavenia managementu obchodných spoločností 1. - Barancová, Helena
Problém právneho postavenia manažmentu obchodných spoločností. Všeobecné ustanovenia Obchodného zákonníka v obchodných spoločnostiach. Verejná obchodná spoločnosť. Spoločník poverený obchodným vedením. Komanditná spoločnosť. Akciová spoločnosť.