Dynamický optimalizační model volby odpisové metody, tvorby a užití finančních zdrojů - Zmeškal, Zdeněk
Možnosť voľby odpisovej metódy u nového hmotného investičného majetku rozširuje rozhodovací priestor firmy a stáva sa jedným z významných ekonomických finančných rozhodnutí. Jedným z prostriedkov optimálneho rozhodnutia je dynamický model. Popis a charakteristika aplikovaného dynamického modelu. Obmedzenie prípustných stratégií.