Model výrobce v prostředí s nízkou solventností obchodních partnerů - Hlaváček, Jiří
Mikroekonomické a makroekonomické príčiny platobnej neschopnosti podnikovej sféry. Model správania sa výrobcu v trhových podmienkach. Prehlbovanie priepasti medzi platičmi a neplatičmi. Disponibilné peňažné prostriedky podniku.