Zdroje podnikovej sociálnej politiky v roku 1994 v Slovenskej republike - Vladárová, Marta
Od januára 1993 - zdroje na financovanie podnikovej sociálnej politiky - 1. zostatok FKSP na účely a za podmienok určených zrušenou vyhláškou č.210/1989 Zb. o FKSP, 2. príspevok na osobné potreby, 3. fond so sociálnym zameraním. Porovnanie situácie v r. 1993 a 1994 - rozdiely v zdrojoch sociálneho rozvoja (sociálny fond, príspevok na osobné potreby pracovníka).