Nejasná programová štruktúra pripravuje Slovenskú televíziu o reklamu - Kadlec, Ľ.
Náklady na prevádzku Slovenskej televízie. Miesto reklamy v zabezpečovaní príjmov. Predaj reklamného priestoru v STV zabezpečovaný od r.1991 mediálnou agenturou IP Bratislava, s.r.o. Bratislava. Jej činnosť, rozdelenie tržieb medzi STV a IP, návrhy na efektívnejšie využitie priestoru pre reklamu vyjasnením programovej štruktúry.