Informácie - hľadaný tovar - Murín, I.
Ing. Ivan Murín, riaditeľ EDB-Dataservis Slovakia, s.r.o. Bratislava, generálneho zastúpenia Európskej Databanky pre SR, o špecifickom druhu obchodnej činnosti. Nové cesty uchovávania údajov. Systematická aktualizácia a rozširovanie informačného záberu. Distribúcia informácií za bežnú telefónnu sadzbu. Štyri cenové pásma členského pre vstup do databázy EDB pre podnikateľské subjekty.