Kde nájsť dobrého pracovníka Personálne poradenstvo ako služba podnikom sa presadzuje aj na našom trhu práce - Krištofičová, Dagmar
Dynamický rozvoj personálneho poradenstva, ktoré je novinkou v ponuke služieb. Čoraz viac podnikov a firiem sa spolieha na prácu odborníkov z personálneho poradenstva. Hľadanie pracovných síl prostredníctvom agentúr. Pôsobenie agentúr na Slovensku. Situácia na súčasnom trhu práce. Požiadavky na postavenie manažérov. Ponuka kvalifikovanej pracovnej sily na trhu práce.