Škoda obrovská - vinník malý Kvôli zvýšeniu spotrebiteľskej ceny predsa nemusela zhorieť fabrika - Seifertová, Iveta
Produkcia v Harmaneckých papierňach po požiari v r.1995. Odhad škôd po požiari a obnovenie výroby. Následné zvyšovanie spotrebiteľských cien hygienických výrobkov. Predaj hygienických výrobkov za rok 1994. Kapacita výroby.