Pojmové a metodologické otázky tvorby koncepcie štátnej rodinnej politiky - Lenczová, T.
Prehodnotenie a transformácia rodinnej politiky na Slovensku po r. 1989. Zmeny postojov štátu a verejnosti voči rodine. Úlohy novej koncepcie štátnej rodinnej politiky. Pojmové vymedzenie štátnej rodinnej politiky. Úloha a obsah sociálnej politiky štátu. Základné princípy rodinnej politiky. Základné metodologické otázky koncepcie rodinnej politiky.