Postoje slovenskej verejnosti k princípom sociálnej politiky - Rosová, T.
Transformácia slovenskej ekonomiky prináša aj zásadné zmeny v sociálnej politike. Prechod sociálnej politiky garantovanej štátom k pluralitnej sociálnej politike. Hierarchia spoločenských problémov. Aktéri sociálnej politiky. Politika zamestnanosti. Príjmová diferenciácia. Preferencie typu sociálnej politiky v slovenskej verejnosti.