Transformácia systému sociálneho zabezpečenia. 1 - Rusiňák, Peter
Rozhovor redakcie s riaditeľom sekcie sociálnych vecí a rodiny MPSVR SR Judr. P. Rusiňákom na tému transformácie systému sociálneho zabezpečenia. Postavenie štátu v sociálnom systéme. Zmeny v sociálnej oblasti po r. 1989. Základné ciele nového systému, predpoklady jeho zavedenia a realizácie. Možné problémy Fondov sociálneho poistenia v SR v súvislosti s postupným starnutím populácie a bilanciou medzi obyvateľstvom v produktívnom a postproduktívnom veku.