Transformácia systému sociálneho zabezpečenia. 2 - Rusiňák, Peter
Pokračujúci článok zo seriálu o príčinách, východiskách a cieľoch transformácie systému sociálneho zabezpečenia. Rozhovor sa JUDr. P. Rusiňákom, pracovníkom MPSVR SR. Vymedzenie základných princípov ovplyvňujúcich vnútorné väzby systému sociálneho zabezpečenia. Kritériá na určovanie miery sociálnej starostlivosti. Úloha štátu v systéme sociálneho zabezpečenia.