Lokálna typológia rodinného správania na Slovensku - Guráň, P.
Ukazovatele rodinnej typológie. Rozloženie obcí SR podľa jednotlivých rodinných ukazovateľov. Typológia rodinného správania. Národné a konfesijné súvislosti rodinného správania.