Economic Development of Slovakia in 1994 Study elaborated on behalf of the European Economic Commission of the UN - Okáli, Ivan
Politický vývoj a jeho vzťah k ekonomike Slovenska v r. 1994. Hrubý domáci produkt. Štátny rozpočet. Mzdové náklady. Inflácia. Situácia na trhu práce. Zahraničný obchod. Platobná bilancia. Prílev zahraničného kapitálu. Zahraničná zadlženosť. Finančná a fiškálna politika. Menová politika. Transformačný proces.