Globálne tendencie zmien v príjmovej štruktúre obyvateľstva Slovenska - Pekník, K.
Nominálne príjmy a ich väzba na obyvateľstvo a hrubý domáci produkt. Vývoj peňažných príjmov a inflácie. Dynamika prírastku vkladov a nerealizovanej kúpnej sily. Dynamika sociálnych príjmov. Vývoj priemerných mesačných dôchodkov . Dynamika priemernej mzdy a starobného dôchodku.