Zmeny v sociálnej a ekonomickej situácii domácností - úsporné a rozvojové stratégie - Bednárik, Rastislav
Domácnosti ako hospodárske a sociálne subjekty prechádzajú v rámci transformácie tiež výraznými zmenami. Liberalizácia cien a deregulácia štátnych dotácii núti domácnosti meniť štruktúru spotreby, čo má za následok znižovanie dopytu po tovaroch a službách. Výdavky domácností. Spôsoby riešenia nepriaznivej finančnej situácie domácností.