Změny v rozdělení příjmů domácností 1988-1992 - Večerník, Jiří
Trendy a zmeny v distribúcii príjmov domácností. Zloženie domácností podľa decilových skupín definovaných celkovým príjmom domácností. Meniace sa vzorce príjmovej distribúcie. Rozsah a charakter chudoby.