Subjektívne predstavy domácností o životnej úrovni - Valná, S.
Výsledky analýz údajov výskumu na celom území v SR. Mapovanie sociálnej a ekonomickej situácie vo vybraných typoch domácností. Hodnotenie životnej úrovne domácností. Postoje domácností k hospodáreniu s príjmami. Reflexia úrovne chudoby. Podiel chudobných domácností podľa rôznych metodických prístupov.