Vodcovské osobnosti a ich identifikácia - Krekáč, M.
Rozhovor s s riaditeľom personálno-poradenskej firmy Management Consulting Jenewein. Aktivity spoločnosti, ktorá sa špecializuje na oblasť ľudských zdrojov. Rozhovor zameraný na špecifickú oblasť identifikácie vodcovských osobností.