Úlohy pedagogiky práce. 1 - Vítek, M.
Pedagogika práce - nová vedná disciplína. Usiluje o zjednodušený pohľad na 2 veľké oblasti ľudskej činnosti - učenie a prácu. Význam pre ďalšie vzdelávanie pracovníkov vo výrobných aj nevýrobných odboroch.