Japonský úspech: vzdelaní pracovníci Ani päťdesiatnici sa nehanbia sadnúť do lavíc a pokračovať vo vzdelávaní - Gartner, A.
Dôležité faktory hospodárskeho úspechu Japonska. Firemný systém vzdelávania v Japonsku. Vysoká vzdelanosť pracovníkov. Systém vzdelávania po nástupe do zamestnania. Systém školení a ďalšie profesijné zdokonaľovanie.