Vzdělávací zařízení z pohledu orgánů služeb zaměstnanosti - Kaplan, P.
Kritéria výberu vzdelávacích zariadení a uchádzačov o zamestnanie do rekvalifikačných kurzov z pohľadu orgánov zamestnanosti. Kvalita rekvalifikačných aktivít. Účinný systém vzdelávania dospelých a jeho reakcia na požiadavky trhu práce.