Zamestnanosť a nezamestnanosť v roku 1994 podľa výsledkov výberových súpisov pracovných síl - Čutková, Z.
Výsledky výberového zisťovania pracovných síl. Zamestnanosť a vývoj počtu pracujúcich v roku 1994. Pracujúci podľa sociálnych skupín, odvetví a zamestnaní. Nezamestnanosť, vývoj počtu nezamestnaných a miery nezamestnanosti.