Poradenstvo v profesijnom vývine pri voľbe povolania a výbere zamestnania - Kostolanský, R.
Poskytovanie poradenskej pomoci pri voľbe povolania a výbere zamestnania. Okruh problémov, ktoré pomáha riešiť poradenská činnosť. Budovanie Centra profesijných informácií v rámci programu PHARE pri Výskumnom ústave práce, sociálnych vecí a rodiny. Podklady do bázy dát vo forme Mapy povolania podľa KZAM. Kód povolania podľa kódovníka ISCO-88. Zoznam máp povolaní spracovaných v roku 1993 a odovzdaných odberateľovi - MPSVR SR.