Dlhodobá nezamestnanosť: trendy vývoja v krajinách EÚ a na Slovensku - Kostolná, Zuzana
Klasifikácia dlhodobej nezamestnanosti. Determinanty dlhodobej nezamestnanosti. Rozsah a štruktúra dlhodobej nezamestnanosti v SR. Prehľad o evidencii uchádzačov o zamestnanie na úradoch práce.