Politika trhu práce a dlhodobá nezamestnanosť - Homola, A.
Podstata trhu práce Slovenskej republiky. Pasívna politika zamestnanosti. Zníženie výšky a skrátenie doby vyplácania príspevkov v nezamestnanosti. Aktívna politika zamestnanosti v r. 1991-1994. Dlhodobá nezamestnanosť. Perspektívy politiky zamestnanosti.