Prostorové plánování a regionální rozvoj - výzvy a alternativy pro střední a východní Evropu v 90. letech - Vaishar, A.
Zväz poľských urbanistov usporiadal vo Varšave v júni 1993 medzinárodnú konferenciu pri príležitosti 70. výročia svojho vzniku. Program konferencie sa týkal urbanizmu a priestorového plánovania na úrovni celoštátnej, regionálnej a miestnej.