Bytová politika a trh bytů - Matyáš, F.
Štátna bytová politika. Prenesenie značnej časti zodpovednosti za bývanie zo štátu na obce a občanov. Súčasná bytová výstavba. Financovanie bytovej výstavby. Problematika pozemkov. Hospodárenie s bytovým majetkom obcí. Privatizácia bytov. Sociologický prieskum trhu bytov.