Bytová politika štátu - hlavné zmeny v období rokov 1990-1994 - Daneková, Z.
Zmeny v úlohe štátu v oblasti bývania v r.1990-1994. Zmeny vo financovaní bytovej výstavby. Rekapitulácia realizovaných krokov v oblasti bývania.