Slovenská televízia: firma alebo úrad Aj verejno-právna televízia je štandardná firma s príjmami a výdajmi - Filo, Peter
Diskusia o Slovenskej televízii (STV) od jej zriadenia zákonom č.254/91 Zb. Nezodpovedané otázky na jej formu, či je to inštitúcia, alebo výrobný podnik, úrad alebo médium a čo znamená pojem verejno-právna. Dôsledky tejto nerozhodnosti v oblasti zákonodarstva.