Predpoklady prognózovania vo finančnom hospodárení verejnoprospešných organizácií - Beňová, Elena
Koncepcia hospodárskej politiky voči verejnému sektoru. Možnosti transformácie verejnoprospešných organizácií na iné subjekty. Regulácia a deregulácia cien verejnoprospešných statkov a služieb. Ekonomická infraštruktúra a jej väzba na výdavky štátneho rozpočtu.