Športniké nesplnilo čo nasľubovalo Veľká bublina dotovania spľasla a slovenský šport trpí - Kajan, Miroslav
Výnosy z lotérií nielen ako súčasť príjmov štátneho rozpočtu, ale i financovanie športu a humanitnej činnosti. Spôsob a organizovanie číselnej lotérie na Slovensku. Financovanie športu a kultúry z číselných lotérií na Slovensku. Kasína a hazardné hry. Stávkové kancelárie.