K záruke a úverom cez programy Za tri roky sa uviedlo do života 1456 podnikateľských zámerov - Mazúr, V.
Podiel Slovenskej záručnej banky (SZB) na podporovaní podnikateľskej sféry svojou záručnou a podpornou činnosťou. Podnikateľský zámer, ako nevyhnutná súčasť žiadosti o prevzatie záruky. Záručné a príspevkové programy. Poradenská a konzultačná činnosť SZB. Rozširovanie aktivít SZB.