Transformácia ekonomiky - rozvoj zdravého bankového sektora - Palovský, F.
Novelizácia bankových zákonov. Potreba zohľadniť zmeny v krajine od ich schválenia, harmonizácia s právnymi úpravami platnými v Európskej únii. Zmeny navrhované do novely zákona č. 566/1992 Zb. o NBS a do novely zákona č. 21/1992 Zb. o bankách.