Československá obchodná banka, a.s. - 30 rokov Dynamika - spoľahlivosť - etika - Babincová, Soňa
Československá obchodná banka, a.s. (ČSOB) bola založená v r. 1965 ako monopolná banka pre zahraničný platobný styk a zahraničné platobné transakcie. História a terajšia činnosť banky.