Úlohy centrálnej banky - Susková, J.
Konštituovanie a zabezpečenie riadneho fungovania kapitálového trhu - úloha centrálnej banky. Činnosť a úlohy NBS podľa zákona č. 530/1990 Zb. o dlhopisoch a zákona č. 566/1992 Zb. o Národnej banke Slovenska.