Úverové zdroje VÚB má, ale limity NBS ich bránia použiť - Szikhart, F.
Rozhovor s generálnym riaditeľom divízie stratégie a organizácie VÚB F. Szikhartom. Problematika zverejňovania strategických zámerov VÚB. Systém poskytovania úverov vo VÚB, úpravy úrokových sadzieb. Vydávanie nových emisií vo VÚB. Úrokové miery obligácií. Trh medzibankových depozít, tzv. denné peniaze. Úverové zdroje VÚB, obmedzenia vyplývajúce z NBS. Nová výstavba ústredia VÚB.