Stavebné sporenie vytvára zdroje na bývanie - Klimešová, E.
Stavebné sporenie ako jedna z foriem nových nástrojov pri podpore bytovej výstavby v nových ekonomických podmienkach. Podstata stavebného sporenia, ktoré zaviedla Prvá stavebná sporiteľňa, a.s. Uzatváranie zmluvy o stavebnom sporení. Výhodný dlhodobý úver, úvery a medziúvery.