Súčasný stav a perspektívy vzdelávania v Slovenskej štátnej sporiteľni - Novotný, A.
Zriadenie Slovenskej sporiteľničnej akadémie 1.12.1992. Zvyšovanie kvalifikácie odborných a riadiacich pracovníkov Slovenskej štátnej sporiteľne. Transformácia poznatkov do praktickej činnosti. Ciele vzdelávania.