Vývoj vkladov obyvateľstva v rokoch 1990-1993 - Antalová, J.
Charakteristické znaky vývoja úspor obyvateľstva. Stabilizovaný vývoj narušený od r. 1990. Prudký pokles miery úspor v r. 1993. Štruktúra úsporných vkladov obyvateľstva v Slovenskej štátnej sporiteľni.