Měnová odluka a poptávka po hotovosti - Bulíř, Aleš
Úspešnosť priebehu menovej odluky. Formulácia niektorých záverov a ekonomických hypotéz vyplývajúcich z modelu chovania. Použitie statického modelu. Dlhodobý vývoj obeživa. Vývoj obeživa tesne pred odlukou.