Příprava a realizace měnové odluky v ČR - Kysilka, P.
Prehľad základných problémov súvisiacich s prípravou a realizáciou menovej odluky. Ciele, priebeh a výsledky prípravnej fázy (nov.-dec. 1992). Stanovenie počtu dní pre výmenu. Súbeh platnosti bankoviek. Výška maximálnej čiastky k výmene občanom. Organizácia prípravy, priebeh odluky a výber inštitúcií. Režim výmeny pre cudzincov, právnické osoby a podnikateľov. Rozhodnutie o odluke a jej priebeh.