Rozdělení oběživa za měnové odluky - Surga, Leopold
Prvá etapa procesu rozdelenia spoločnej meny ČR a SR na dve meny dvoch samostatných štátov. Označovanie bankoviek kolkami. Súbežné vydávanie nových českých bankoviek. Zákon č. 60/1993 Sb. o oddelení meny a vyhláška ČNB č. 62/1993 Sb.